olivia colman alexander payne imzalı landscapers’ta başrolde

olivia colman alexander payne imzalı landscapers’ta başrolde


kraliyet ailesinden drama dizisine transfer


Son dönemlerde The Crown ve Fleabag gibi yapımlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken, geçtiğimiz sene Yorgos Lanthimos’un The Favourite filmiyle Oscar ödülünü kazanan başarılı oyuncu Olivia Colman, yepyeni bir TV yapımıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Sideways, Nebraska gibi Oscar adaylıkları bulunan filmlerin başarılı yönetmeni Alexander Payne’le güçlerini birleştirecek Olivia Colman, suç ve drama temalarının hakim olduğu Landscapers dizisinde yer alacak.

HBO bünyesinde yayınlanacak TV dizisi Landscapers’in senaryosunu Colman’ın eşi Ed Sinclair kaleme alacak. Gerçek bir hikayeden esinlenilen senaryo, Susan ve Christopher Edwards çiftinin yaşadıklarını dramatik bir açıdan yansıtacak. 1998’de Susan’ın ailesinin katledilmesinden dolayı suçlanan çiftin suç ve gizem dolu hikayesi, yapılan gerçek röportaj kayıtlarına dayanarak işlenecek. 

HBO’nun program sorumlusu Casey Bloys diziyle ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Landscapers etkileyici biçimde izleyiciye gerçek, kurgudan daha gariptir dedirtecek bir yapım olacak. Olivia, Ed ve Alexander’ın bu projede birleşmesi oldukça heyecan verici.’’ ifadelerini kullandı.

Suç ve drama dizisi Landscapers, Olivia ve Ed’in yeni yapım şirketi olan River Pictures tarafından HBO ve Sky ortak yapımıyla hayata geçecek. Henüz yapım aşamasında olan dizinin 2020’nin sonbahar döneminde yayın hayatında olması bekleniyor. Kraliyet gözüyle izlemeye alışkın olduğumuz Colman’ın ne kadar yetenekli biri olduğunu düşününce bu dizi için heyecanlanmamızı engelleyebilecek biri var mı?