paul thomas anderson ve safdie kardeşler, a24’un podcast’i için bir araya geldi

paul thomas anderson ve safdie kardeşler, a24’un podcast’i için bir araya geldi


bu muhabbet kaçmaz


Safdie kardeşler son filmleri Uncut Gems’le bir yandan bizi meraktan çatlatırken diğer yandan da Adam Sandler’ın belki de kariyerindeki en iyi oyunculuğu göstermesine ön ayak olarak bu alanda da yeteneklerini de konuşturdu. Şimdi ise sevdiğimiz bir başka yönetmen Paul Thomas Anderson’la birleşen Safdie’ler, A24 podcast’inin yeni bölümünde bir saat boyunca bol bol sinema konuşuyor.

Paul Thomas Anderson’ın Uncut Gems’in 35mm’lik çekimini isteyerek Josh ve Bennie Safdie’yi heyecanlandırdığı podcast’te Uncut Gems’in yanı sıra PTA’in Thom Yorke son albümü ANIMA için çektiği kısa filmin görüntü yönetmeni Darius Khondji’ye övgüler yağdırılıyor. Gerçek mekanda çekim yapmanın zorlukları başta olmak üzere farklı konulara değinen üçlü, Uncut Gems’ten çeşitli sahnelere hakkında konuşarak film için heyecanımızı üçe, beşe katlıyor.

Sandler’ın kumar bağımlısı bir mücevher dükkanı sahibini oynadığı Uncut Gems, ABD ön gösteriminde gişede en iyi açılış yapan film olmuştu. Türkiye’de 31 Ocak’tan itibaren Netflix’te izleyebileceğimiz film ABD’de ise bugün gösterime girecek. Gelecek eleştirileri ve yorumları heyecanla bekliyoruz.