prensler öç almaya devam ediyor

prensler öç almaya devam ediyor


aşk roketi


Dünyanın akustik gitarla elektro gitar solosu atabilen tek grubu Prenslerin Öcü, yeni şarkısı ve videosu Aşk Roketi ile duygusal taşımacılık dünyasına yeni bir soluk getirmeye niyetli.

2018’de Müzik Müsameresi isimli EP’siyle hayatımıza giren, ardından aynı yıl içinde Mega Tekliler isimli bir EP daha paylaşan Prenslerin Öcü, artık bu toprakların da bir “comedy rock” grubu var diye yüzümüzü güldürmeyi başarmıştı. Henüz kendileriyle tanışmamış olanlar için Doruk Ordu, İlkay Sarpay, Onur Erolus, Evren Akyürek ve Umut Aydın’dan oluşan grup, kendi yıldız sistemlerine dönmeye çalışan müzisyen bir ırktan gelen prenslerin hikayesini anlatıyor.

Melez Prens’in yanı sıra Kuş Prens, Flüt Arkadaş, Ulu Bey ve Bass çavuş gibi karakterlerin de yer aldığı tiyatral sahne şovlarıyla dinleyenleri değil izleyenleri de kendilerine hayran bırakan sahne şovlarına imza atan Prenslerin Öcü, son teklisi Aşk Roketi ile de bu şovları bir üst seviye yukarı çekiyor.

Saykodelik ögelerin hakim olduğu ve seksi dans figürleriyle tamamlanan videonun yönetmen koltuğunda ise Evham Prens oturuyor. Baştan çıkarıcı şarkı sözleriyle başta Budapeşte ve Yeni Meksika gibi dünyanın önde gelen kapitallerinde yasaklanan şarkının videosu hemen aşağıda. Herkesin hayatında en az bir kere tecrübe etmesini şiddetle tavsiye ettiğimiz bir adet Prenslerin Öcü konseri, ne kadar şanslısınız ki 26 Aralık’ta Mecra’da. Unutulmaz bir konser deneyimi için konserin biletlerini erkenden edinmenizi tavsiye edip sizi konserin etkinlik sayfasına BURADAN yönlendirelim.