ryan reynolds’ın düzene isyan eden bir bilgisayar karakteri olduğu free guy’dan fragman

ryan reynolds’ın düzene isyan eden bir bilgisayar karakteri olduğu free guy’dan fragman



Ryan Reynolds’ın bıkmadan usanmadan devam ettirdiği “Ben dünyanın en sempatik insanıyım!” personasıyla açılışını yaptığı Free Guy’dan ilk fragman paylaşıldı.

Yapımına Disney’in Fox’u satın almadan önce başlanan ama bir türlü tamamlanamayan aksiyon/komedi filmi Free Guy’da Ryan Reynolds, oyun dünyasına MPC ismi verilen, bizim değil de bilgisayarın kendi kontrol ettiği, kendi halinde takılan bir yan karakteri canlandırıyor. Yavaş yavaş bilinçlenmeye başlayan ve her gün aynı şeyi yaşamaktan sıkılıp bu düzene bir dur deme ihtiyacı hisseden Reynolds’ın canlandırdığı Guy karakteri, kendisi gibi diğer karakterlerden kurulu bir ekibe katılıp, oyunun açık dünyasında sınırsız güçlerini kullanıp diğer oyuncularla çatışmaya başlar.

Free Guy’ın oyuncu kadrosunda Raynolds’ın yanı sıra Channing Tatum, Taika Waititi, Lil Rey Howery, Joe Keery ve Jodie Comer gibi isimler de yer alıyor. Senaryosunu Matt Lieberman ve Zak Penn’in kaleme aldığı Free Guy’ın yönetmen koltuğunda ise Shawn Levy yer alıyor. 3 Temmuz’da vizyonda olacak film için “Deadpool’dan beri hiçbir rol için bu kadar heyecanlanmamıştım açıklaması yapan Reynolds,  Guy’ın macerası beklentileri karşılarsa ikinci bir film için de kapıyı aralık bırakmış oldu.