spotify’ın malum özelliği wrapped ile bu yıl neler dinledik ortaya döküldü

spotify’ın malum özelliği wrapped ile bu yıl neler dinledik ortaya döküldü


o gizli oturumlar kapansın


Yılın o dönemi geldi.

Twitter’da ve Instagram’dan da yapılan yoğun paylaşımlar üzerine, Spotify’ın Wrapped özelliğiyle 2019 içinde en çok dinlenen gruplar, sanatçılar ve isimler belli oldu. Spotify’ın her yılın sonunda aktif ettiği ve merakla beklenen özelliği, bu yıl kendisini bir adım öteye taşımış bir şekilde geldi.

Yılın en iyi albümleri listelerinin paylaşılmasına günler kalmışken erken davranan Spotify, Wrapped ile “Ben acaba ne dinlemişim bu sene?” sorusunun cevabını vermeye hazır. Bu sene malum sorunun cevabından fazlasını da bizlere sunan Spotify; tek tek hangi şarkıyı ve sanatçıyı dinlediğimizin yanı sıra Spotify’da ne kadar zaman geçirdiğimizi, bu yıl yaptığımız sanatçı keşiflerini, yeni kullanıma açtığı podcast özelliğiyle ne kadar içli dışlı olduğumuzu, en çok hangi janralara göz kırptığımızı, mevsimlere göre değişen müzik anlayışımızı ve son on yılda yayınlanan albümler arasından yıllara göre en çok kimleri ne kadar dinlediğimizi gösteren listesiyle arkadaş ortamında uzun süre konuşulacak özelliğini paylaştı.

Bütün bu şarkıların yer aldığı bir playlist ile bizi yılın başında dinleyip unuttuğumuz şarkıları hatırlama ya da albümler arasında zap yapmaktan yorulma zahmetinden kurtaran Spotify’ın Wrapped özelliğine hala bakmamış ve merak edenleri BURAYA alalım.