star wars ekibinden final spoiler’ı

star wars ekibinden final spoiler’ı


the rise of skywalker'a günler kala


Vizyona girmesine sayılı günler kalan Star Wars: The Rise of Skywalker’la ilgili yazmaktan ellerimizde derman kalmadı, fakat 40 senedir devam eden Skywalker saga’sına nokta koyarak bir devri kapatacak olan filmin önemi ve üzerindeki baskının çok fazla olduğunu da söylememize gerek yoktur herhalde.

20 Aralık’ta sinemalarda yerini alacak The Rise of Skywalker’ın oyuncu kadrosu yakın zamanda final filmiyle alakalı bir soru – cevap seansı için kameraların karşısına geçti. Filmin çekim sürecinden en sevdikleri droid’lere kadar türlü çeşit soru cevaplandıran oyunculara filmin finaliyle ilgili gelen soru ise ilginç ve komik bu fotoğrafın ortaya çıkmasına sebep oldu.

Keri Russell ve Kelly Marie Tran yönetmen J.J. Abrams’tan surat ifadeleriyle ilgili onay beklerken Anthony Daniels ve Naomi Ackie hangi filmde oynadıklarını bile unutmuş gibi gözüküyor. Oyuncuların genel tepkileri bize filmin finalini henüz kendilerinin de görmediği izlenimini vermekle birlikte bir Game of Thrones vakası yaşatmadığı için de rahatlatıyor.

Geri kalanı son derece rahat geçen podcast’te kadronun çekimle ilgili türlü çeşit komik anılarını, Star Wars serisinin dokuz filminin dokuzunda da oynamış Anthony Daniels’ın favori sahnesini ve bir landspeeder’ın üzerinden düşeyazmasını dinleyebilirsiniz. Link hemen aşağıda.