the end of the f***ing world’ün yaratıcısından yeni power rangers filmi yolda

the end of the f***ing world’ün yaratıcısından yeni power rangers filmi yolda


go go power rangers


Ekşi sözlük “90’larda çocuk olmak” başlığının özel yapımlarından biri olan Power Rangers yeniden beyazperdeye taşınıyor. Televizyon dizisi olarak başladığı yayın hayatında kült mertebesine ulaşan, ardından gelen sinema filmleriyle o kadar başarılı olmasa da kitlesini büyütmeyi başaran Power Rangers, son olarak 2017 yılında beyaz perdede şansını denemişti. Beklentileri karşılayamayan başarısız bir filmin ardından rafa kalkan devam serilerini şimdilik bir kenara bırakalım, yeni bir Power Rangers filmi geliyor.

Sinema dünyasının son dedikodularına göre geçtiğimiz yılın en popüler yapımlarından The End of the F***ing World’ün yaratıcısı ve ilk sezondaki yönetmeni Jonathan Entwistle, yeni bir Power Rangers filmi için kolları sıvadı. 2017’deki versiyonundan bağımsız olacak yapım, Power Rangers hikayesini baştan yazacak.

Senaryosunda Patrick Burleigh’in imzasını taşıyacak yapım, bizleri 90’lar dönemine geri götürecek. Film 90’lı yıllara yolculuk eden bir grup gencin günümüze dönebilmek için yaşadığı maceraları aktaracak. Bir yandan zaman yolcuğunda kaybolurken bir yandan da karakterlerin süper güçlerine hangi yollarla kavuştuğuna tanıklık edeceğiz.

Paramount Pictures ve Hasbro yapımcılığında hazırlanacak yeni Power Rangers yapımıyla ilgili bilgilerimiz şimdilik bu kadar. The End of the F***ing World’le oldukça başarılı bir iş ortaya koyan Jonathan Entwistle’ın dokunuşuyla nasıl bir Power Rangers izleyeceğimizi şimdiden merak ediyoruz.