the new mutants kısmetse 2020’de vizyonda

the new mutants kısmetse 2020’de vizyonda


beklenen film sonunda geliyor gibi


Çekimleri neredeyse iki yıl önce tamamlanan, geçtiğimiz sene sürekli vizyon tarihi ertelenerek adeta yılan hikayesine dönen yapım The New Mutants’ı bekleyenlere müjdeli haberler getirdik. Bir X-Men spin-off’u olan The New Mutants, yapım şirketlerinin anlaşmazlıkları yüzünden bir türlü vizyona girememişti. Durumla ilgili umutsuzluğa kapılan X-Men hayranlarına çizgi romanının yaratıcısı Bill Sienkiewicz açıklamalarda bulundu.

Filmin yönetmeni Josh Boone’un önümüzdeki ay yayınlanması beklenen fragmanı kendisine gönderdiğini söyleyen Sienkiewicz, film üzerine gerçekten çok çalıştıklarını ve bu fragmana bakılırsa ortaya oldukça tatmin edici bir iş çıktığını belirtti. Marvel’ın da filmi onayladığını, her ne kadar korku ögeleri içerse de The New Mutants’ın tarz bakımından Marvel filmlerine çok yakın olduğunu da sözlerine ekledi.

Filmin ertelenmesine gerekçe olarak Fox’un Disney ile iş birliği yapmasını gösteren yapım, iç anlaşmazlıkları çözmüş görünüyor. Çizgi roman dünyasının kemik kitleye sahip ekibi X-Men’in uyarlamasından meydana gelecek The New Mutants’ın oyuncu kadrosunda Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga, Antonio Banderas, Alice Braga ve Happy Anderson gibi genç kuşağın önemli isimleri yer alıyor. 

Tüm bu açıklamalara bakılırsa önümüzdeki ay bir fragman gelmesi muhtemel The New Mutants’ın yeni vizyon tarihi ise 3 Nisan 2020 olarak belirlenmiş. Ertelenmelerin filmin itibarına bir miktar zarar verdiğini düşünsek de, netleşen tarihin Marvel hayranlarını sevindireceğini umuyoruz.