the witcher’ın netflix’e düşmeden önceki son fragmanı geldi

the witcher’ın netflix’e düşmeden önceki son fragmanı geldi


sakince 20 aralık'ı bekliyoruz


Netflix’in yeni hit dizisi olma adayı gibi gözüken The Witcher, önceden yayınlanan iki fragmanıyla fantezi kitap serisinin hayranlarını tatmin edebilecek potansiyelde dururken, kısıtlı sayıda izleyicinin nasiplendiği ön gösterimine verilen olumlu tepkilerle beklentileri daha da yükseltmişti. Henry Cavill’in Gerald of Rivia’yı canlandırdığı ve 20 Aralık’ta izleyebileceğimiz dizinin son fragmanı ise dün yayınlandı.

Bu fragmanla dizinin fantastik damarından çok Game of Thrones damarının ağır bastığını söyleyebiliriz. Kavgalı dövüşlü sahneleriyle daha önceden övgü toplayan dizi bu fragmanında da bu tarafını belli ediyor. Peruklu Cavill’i bol bol kötü adam döverken görebileceğimiz bu fragmanda aynı zamanda Witcher’ın içinde geçtiği dünyanın politik dengelerine daha fazla ağırlık verilmiş.

Cavill’in yıldızı olduğu dizide aynı zamanda Jodhi May, Björn Hlynur Haraldssonve MyAnna Buring de yer alıyor. Netflix’in ikinci sezonu için şimdiden onay verdiği dizinin son fragmanı ve Cavill’in The Witcher’ı okurkenki videosu hemen aşağıda.