warpaint’ten yeni albüm geliyor

warpaint’ten yeni albüm geliyor


dört yılın ardından kavuşma


2009 yılında yayınladıkları Flea ve Josh Klinghoffer destekli Exquisite Corpse albümüyle yakaladığı başarıyla akıllarımıza ve kulaklarımıza kazınan indie rock’ın kare as kızları Warpaint’ten yeni albüm haberi geldi. 2010-2016 yılları arasındaki aktif zamanlarından sonra sessizce playlist’lerimizin gerisinde kalan Warpaint, geç olsun güç olmasın diyerek dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

Grupta bas gitardan sorumlu Jenny Lee Lindberg’ün grubun vokali ve gitaristi Theresa Wayman’le paylaştığı fotoğrafta yaptığı “Yaptığımız şeyle daha fazla gurur duyamazdım. Yeni haberler için bizi takip etmeye devam edin.” duyurusuyla yakın zamanda yeni bir Warpaint albümü dinleyeceğimiz kesinleşmiş oldu.

Warpaint’teki başarısının yanı sıra solo kariyerini de bir elden yürüten Theresa Wayman bilinen ismiyle TT, Kasım ayında St. Francis Hotel’la birlikte kaydettiği The Truth Is Dead teklisiyle karşımıza gelmişti. Warpaint’in indie rock esintileriyle bizleri kucaklayacağı albümü beklerken, TT’nin en son yayınladığı şarkıyla sizleri baş başa bırakalım.