winterfell savaşı’ndan alys karstark’lı silinen bir sahne yayınlandı

winterfell savaşı’ndan alys karstark’lı silinen bir sahne yayınlandı


bakalım daha neler göreceğiz


Yakın dönemin televizyon tarihine damga vurmuş yapımlardan biri olan Game of Thrones, son bölümünün yayınlanmasının üzerinden aylar geçse de gerek tartışmalı sonu, gerek televizyondaki boşluğunu doldurmak üzere çekilen benzer dizilerin varlığı, gerekse de oyuncularının dizi hakkında yaptığı itiraflarla popülaritesini koruyor.
Sekizinci ve son sezonunu DVD, Blu-ray ve 4K Ultra HD Blu-ray olarak piyasaya süren Game of Thrones, dizinin hayranlarının ilgisini çeken bu özel versiyonda daha önce hiç görmediğimiz bonus içerikler, oyuncu ve yönetmenlerle yapılan röportajların yanı sıra final sezonundaki The Long Night bölümünden silinmiş bir sahneyi de paylaştı. Winterfell Savaşı’nın yapıldığı The Long Night, Alys Karstark’ın son göründüğü bölümdü.
Game of Thrones tarihinin en uzun savaşı olan Winterfell, fazla karanlık olması, karakterlerin tam anlamıyla görünememesi ve basit savaş sahneleriyle Game of Thrones hayranları tarafından oldukça eleştirilmişti. Dizinin DVD versiyonuna eklenen sahnede Winterfell Savaşı’nda Alys Karstark’ın akıbeti açığa çıkıyor. Winterfell savunmasının düşmesi ve Gece Kralı’nın Godswood’da Bran’a yaklaştığı anlarda Theon Greyjoy ile Bran’i korumaya çalışan Alys Karstark ve askerleri Ak Gezen kuvvetleriyle çarpışamadan ölüyor.
Skandal final bölümüyle yankıları bir süre daha devam edecek diziden bakalım daha neler öğreneceğiz.