yeni james bond filminden teaser şimdi, fragman çarşamba günü yayında

yeni james bond filminden teaser şimdi, fragman çarşamba günü yayında


bond geri döndü


Daniel Craig’i yeniden ve son kez James Bond olarak izleyeceğimiz serinin yeni filmi No Time to Die’dan tanıtım fragmanı geldi. Jane Eyre, True Detective gibi başarılı yapımlara imza atan Cary Fukunaga’nın yönettiği film, uzun zamandır bizleri bir adet kamera arkası videosuyla oyalamaya devam ediyordu.

Yıldız isimlerle dolu kadrosuna daha da yıldız ekleyerek yoluna devam eden filmde Daniel Craig başrolde olmak üzere, Léa Seydoux, Rami Malek, Naomie Harris, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Lashana Lynch, Billy Magnussen ve Dali Benssalah gibi başarılı isimlerin yer alıyor.

Phoebe Waller-Bridge’in filmin senaryosuna “mizah” eklemek üzere bizzat Craig tarafından davet edilmesiyle daha da ilgimizi çeken film, emekliliğe ayrılıp kokteylini yudumlayan Bond’un CIA’de görevli arkadaşı Felix Leiter’ın kendisinden yardım istemesiyle yarım kalır. Tabii ki dünyayı kurtarmak için bir fırsatı daha olmasına içten içe sevinen Bond’un macerasına ortak olacağımız No Time To Die, iddialı oyuncu kadrosu ve aksiyonun bir saniye bile düşmediği kurgusuyla şimdilik gördüklerimizle bile beklentimizi yükselmeyi başardı.

Tadımlık karelerle merakımızı kabartan 14 saniyelik bu tanıtım fragmanının sadece bir tanıtım fragmanı olduğu hatırlatıp uzun fragmanın çarşamba günü geleceğini de paylaşalım. No Time to Die, 3 Nisan 2020’de beyazperdede olacak. Buyrunuz 007 James Bond!