zoë kravitz’li high fidelity’den ilk fragman geldi

zoë kravitz’li high fidelity’den ilk fragman geldi


14 şubat'ta hulu'da


Stephen Frears’ın kült fimi High Fidelity’nin Zoë Kravitz’li televizyon uyarlamasından sonunda ilk fragmana kavuştuk.

En az film kadar başarılı olan ve sevilen Nick Hornby’nin 1995’te kaleme aldığı, 2000 yılında sinemaya da uyarlanan High Fidelity’nin televizyona uyarlanacağı haberini 2018’de almıştık. Diziden paylaşılan ilk görsellerini ise Ekim ayında gördüğümüz High Fidelity’nin sinema uyarlaması, John Cusack’in başrolündeki performansıyla aklımızın bir köşesinde kendine yer edinmeyi başarmıştı.

High Fidelity’nin televizyon uyarlamasında ise Mad Max: Fury Road ve Big Little Lies gibi yapımlarla tanınan ve son olarak Robert Pattinson’lı The Batman filminde Catwoman rolünü canlandıracağı açıklanan Zoë Kravitz’i başrolde izleyeceğiz.

Brooklyn’li bir plak dükkanı sahibi Rob’un, eski ilişkilerini müzik ve pop kültürü üzerinden gözden geçirmesini konu edinen High Fidelity’nin Hulu versiyonunda Kravitz’in canlandırdığı karakterin ismini henüz öğrenebilmiş değiliz. Da’Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy ve Kingsley Ben-Adir gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, 14 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlarda olacak ve soundtrack’i ile gönlümüzü mest edecek gibi gözüküyor.