27 mart’ta yaynlanacak yeni pearl jam albümünün şarkı listesi belli oldu

27 mart’ta yaynlanacak yeni pearl jam albümünün şarkı listesi belli oldu


geri sayım başlasın


Gizemli görsellerle önce bizleri heyecanlandıran, ardından da mutlu haberi veren Pearl Jam’in müstakbel albümü Gigaton, 27 Mart’ta yayınlanacak.

Grubun 7 yıl aradan sonra gelecek ve 11. albümü olacak Gigaton’un paylaşılan şarkı listesiyle albüme bir adım daha yaklaştığımızı hissediyoruz. Daha önce grubun gitarist Mike McCready, Gigaton’la ilgili “Bu kaydı yapmak uzun bir yolculuktu. Duygusal olarak karanlık ve zaman zaman kafa karıştırıcıydı, aynı zamanda da müzikal kurtuluş için heyecan verici ve deneysel bir yol haritasıydı. Grup arkadaşlarımla Gigaton’da işbirliği yapmak, sonuçta bana bu zamanlarda insan ilişkilerinde daha çok eksikliğini hissettiğimiz sevgi, farkındalık ve bilgi konusunda aydınlatma yaşattı.” açıklamasında bulunarak albümün duygusal yoğunluğuyla ilgili bize detay vermişti.

Bu sabah itibariyle grubun resmi hesaplarından paylaşılan görsele göre albümde 12 şarkı bizleri bekliyor. Yıllar sonra gelecek yeni Pearl Jam şarkılarını duymayı beklerken o ne biçim font diyenlere de albümün şarkı listesinin düzgün yazılmış hali hemen burada.

Gigaton:
01. Who Ever Said
02. Superblood Wolfmoon
03. Dance of the Clairvoyants
04. Quick Escape
05. Alright
06. Seven O’Clock
07. Never Destination
08. Take the Long Way
09. Buckle Up
10. Come Then Goes
11. Retrograde
12. River Cross