al pacino’lu hunters’tan super bowl özel fragmanı geldi

al pacino’lu hunters’tan super bowl özel fragmanı geldi


al pacino ile nazi avı başlasın


Reklam üstüne reklam, fragman üstüne fragman yayınlanmasıyla da meşhur spor olayı Super Bowl Pazar günü başlıyor. Reklamlar ve fragmanlar ise Super Bowl’dan önce bir bir gelmeye başladı. Al Pacino’nun kadrosunda yer aldığı Hunters dizisinin de Super Bowl’a özel fragmanı dün gece yayınlandı.

Son olarak Martin Scorsese’nin The Irishman’i ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösteren Al Pacino, Amazon Prime’ın yeni orijinal dizisi Hunters ile televizyon dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. The Perks of Being a Wallflower filmiyle tanınan genç yetenek Logan Lerman ve Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Hunters, büyükannesini öldüren kişileri bulmaya çalışırken kendisini bir grup Nazi avcısının içinde bulan Jonah Heidelbaum’un hikayesine odaklanacak.

Son yıllarda Us ve Get Out filmleriyle övgüleri toplayan Jordan Peele’in yapımcılığını, David Weil’ın ise yaratıcılığını üstlendiği Hunters’ın ilk bölümünü Alfonso Gomez-Rejon yönetecek. Amazon Prime’da yayınlanacak dizi 21 Şubat’ta izleyici ile buluşacak.