alex garland’ın yeni bilim kurgu dizisi devs’ten ilk uzun fragman

alex garland’ın yeni bilim kurgu dizisi devs’ten ilk uzun fragman


5 mart'ı bekleyelim


Son yıllarda imza attığı Ex Machina ve Annihilation gibi yapımlarla bilim kurgu sinemasının en yetenekli isimlerinden biri olduğunu bizlere gösteren Alex Garland’ın, başrolünde Nick Offerman’ın yer aldığı ve FX’te yayınlanacak yeni dizisi Devs’ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Paylaşılan ilk görseller ve teaser’dan sonra bilim kurgu/gerilim türünün hakkını verecek kalitede olduğuna inandığımız Devs, yeni fragmanıyla bu düşüncelerimizi destekler nitelikte gözüküyor. Sekiz bölümlük mini bir dizi olarak tasarlanan ama gerekli izleyici kitlesine ulaştıktan sonra ikinci sezonunun da geleceğine inandığımız dizide Garland, yönetmenliğin yanı sıra senaryonun da başındaki isim.

Genç bir bilgisayar mühendisi olan Lily Chan’ın öldürülen erkek arkadaşının San Fransisco’da yüksek teknoloji şirketinde birlikte çalıştığı iş arkadaşını araştırma macerasını anlatacak dizi, Chan’ın şirketin gelişim bölümünün potansiyel olarak suçun arkasında olduğuna inanmasıyla başlayan gerilim dolu sürece ortak olacağız. Chan’ın araştırdığı ve yaşananlardan sorumlu gördüğü karakter ise Nick Offerman’ın canlandıracağı Forest karakteri olacak.

Offerman’ın yanında Cailee SpaenyAlison Pill ve Ex Machina’dan hatırladığımız Sonoya Mizuno’yu izleyeceğimiz dizi, 5 Mart’ta FX üzerinden izleyiciyle buluşacak.