avatar 2’nin konsept tasarımları ortaya çıktı

avatar 2’nin konsept tasarımları ortaya çıktı


şık ötesi çık bir araba da yanında bonus


Yakın dönemin sinema tarihine sadece gişe rekorlarıyla değil, teknolojik yeniliklerin öncüsü olarak da damga vuran ve 3D filmlerin avangartı sayılabilecek Avatar serisinin devam filmi Avatar: The Way of Water‘ın çekimlerinin sona erdiğini filmin Twitter hesabından öğrenmiştik. Bu sefer yolu farklı bir nokta ile kesişen film, dünyanın en büyük teknoloji temalı etkinliklerinden CES’te konsept tasarımlarının paylaşılmasıyla karşımıza geldi.

Aldığı kötü ötesi yorumlara rağmen tüm zamanların en çok kazandıran filmi ünvanını elinde tutan Avatar, yönetmenliğini ve senaryosunu James Cameron’ın üstendiği, oyuncu kadrosunda da Zoe Saldana, Kate Winslet, Vin Diesel, David Thewlis ve Sam Worthington gibi tanıdık isimlerin yer aldığı yapımla vizyon günü için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Bu hazırlıklar kapsamında Cameron ve Mercedes-Benz’in Avatar’dan ilham alan yeni konsept otomobili de ilk defa canlı kanlı bir şekilde CES 2020’de ortaya çıktı.

Yaklaşan filmi tanıtmak ve Alman otomobil üreticisinin sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapan Vision AVTR isimli konsept aracı hakkında konuşmak için Mercedes-Benz Cars başkanı Ola Källenius ile birlikte sahneye çıkan Cameron, yeni filmin konsept fotoğraflarını paylaşıp Avatar 2’nin 2009’daki ilk filmden daha fazla yaşam formuna, araca ve makineye sahip olacağını açıkladı.