better call saul, altıncı sezonuyla final yapacak

better call saul, altıncı sezonuyla final yapacak


güle güle...


Breaking Bad’in spin-off yapımı olarak hayatına başlayan ama sonra rüştünü ispat eden Better Call Saul, 2015’te başladığı macera serüvenini altıncı sezonuyla 2021 yılında sonlandıracağını açıkladı.

Yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar yapım, geçtiğimiz hafta paylaşılan fragmanıyla 5. sezonunun 23 Şubat’ta ekranlarda olacağını duyurmuştu. İlk 4 sezonunda Jimmy McGill kimliğinin derinlerine inen yapımın yeni sezonunda McGill’in Breaking Bad’den aşina olduğumuz Saul Goodman karakterine dönüşmesini izleyeceğiz.

Düzenbaz avukat Saul Goodman’ın oyuna dahil olmasıyla diziyi izlerken Breaking Bad evrenine flashback’ler ile bağlanma ihtimalimiz de epey yüksek çok olası gözüküyor. Dizinin yeni sezonunda da Saul Goodman’a hayat veren Bob Odenkirk’e Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Lavell Crawford gibi isimler eşlik etmeye devam edecek.

Dizinin 5. sezondan sonra nasıl devam edeceğiyle ilgili bir detay ise bugün paylaşıldı. 2021 yılında ekranlara geleceği açıklanan Better Call Saul, 6. sezonuyla ekranlara veda edecek. Breaking Bad evreninin yaratıcısı olan Vince Gilligan, dizinin bitişiyle ve bu evrenin devamıyla ilgili “Bu harika dizi bittikten sonra evreni devam ettirmek gibi bir planım yok. Kendime her zaman ‘asla asla deme’ diyorum ama bu sefer bu konuda geri adım atmak istemiyorum” açıklamasıyla Breaking Bad hayranlarını üzecek gibi gözüküyor.

Önümüzdeki ay sonunda beşinci sezonu ekranlara gelecek dizinin paylaşılan son fragmanı hemen aşağıda.