bir david o. russell vardı hatırladınız mı? işte o russell iki projeyle birlikte geri dönüyor

bir david o. russell vardı hatırladınız mı? işte o russell iki projeyle birlikte geri dönüyor


böyle kadrolara böyle filmler


American Hustle, Silver Linings Playbook, The Fighter ve Joy gibi filmleriyle tanıyıp sevdiğimiz David O. Russell’ın yeni projeleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta daha önce The Fighter ve American Hustle’da birlikte çalıştığı Christian Bale ile yeni filmi için el sıkışan David O. Russel’ın Bale’in yanına yakıştırdığı isimler ortaya çıkmaya başladı. Uzun zamandır beyaz perdeden uzak duran Russel, hikayesi sır gibi saklanan yeni projesi için Chrsitian Bale’in karşısına Margot Robbie, yan rollerde de Jamie Foxx ve Angelina Jolie ile görüşmeye başlamış. İlk olarak Robbie yerine Jennifer Lawrence’ın ismi geçen projede Robbie bir adım daha öne çıkan isim olmuş.

Bundan yaklaşık iki üç yıl önce Amazon için başrollerinde Robert De Niro ve Julianne Moore’un yer alacağı bir dizi projesi için iki sezonluk anlaşma imzalayan ama bir türlü geçekleştiğini göremediğimiz projeden bu yana ismini ilk kez andığımız Russell’ın gündemdeki tek projesi de bu değil.

Bu iddialı kadroya göz kırpan film projesinin yanında hiç de acelesi olmayan bir başka projeye imza atan Russell, ABD tarihinin en zengin iş adamı ve neredeyse bütün ülkeye sahip olan John D. Rockefeller’ın hikayesini anlatacak. Robert De Niro’nun başrolünde yer alacağı bu isimsiz projeyi uzun süreliğine hafızamızdan silebiliriz çünkü projenin gerçekleşmesi için önce De Niro’nun Martin Scorsese ile çekeceği Killing of the Flower Moon bitecek, ardından da Russell’ın hemen yukarıda bahsettiğimiz projesi beklenecek.

Yani yakın zamanda David O. Russell’ın ismini bol bol anacağız ama canlı kanlı bir şeyler görmek için biraz daha bekleyeceğiz.