bradley cooper, leonard bernstein’ın hayatını beyaz perdeye taşıyacak

bradley cooper, leonard bernstein’ın hayatını beyaz perdeye taşıyacak


yazacak, yönetecek, oynayacak


2018 yapımı A Star is Born ile ilk yönetmenlik ve senaristlik deneyiminden alnının akıyla çıkan Bradley Cooper, ikinci filmi için Netflix ile anlaştı. Yine Cooper’ın yazıp, yönetip başrolünü oynayacağı film ABD’li orkestra şefi Leonard Bernstein’ın hayatının bir kısmına odaklanacak.

Henüz ismi açıklanmayan fakat IMDB’de Bernstein adı ile duyurulan filmin idari tarafı ise hayli iddialı. Martin Scorsese ve Steven Spielberg gibi ustaların yanı sıra, Joker ile adından sıkça söz ettiren Todd Phillips de filmin yapımcıları arasında yer alacak.

2021’in başında prodüksiyon aşamasının başlanması beklenen film Netflix’te yayınlanacak. The Irishman ve Marriage Story gibi orijinal yapımları ile bu sene toplamda 16 Oscar adaylığı elde eden Netflix, ismi açıklanmayan Bernstein filmi için yine bu iki filmde uyguladığı taktiği uygulayacak ve filmi belli sinema salonlarında vizyona sokarak ödül sezonunda yer almasını sağlayacak.

Bernstein’ın eşi Felicia Montealegre ile olan karmaşık ilişkisine odaklanacak film için şimdiden heyecanlanmandık desek yalan olur.