bryan cranston’dan the shining göndermeli mountain dew reklamı

bryan cranston’dan the shining göndermeli mountain dew reklamı


jack torrance ile gazoz keyfi


ABD’de hayatın durduğu iki gün vardır. Birincisi 4 Temmuz’daki Bağımsızlık Günü, ikincisi ise Super Bowl. Ayak seslerini yavaş yavaş duymaya başladığımız, aramızda uğruna gelecek Pazar gününü takvimimizde kutucuk içine aldığımız Super Bowl, televizyon dünyasının en büyük gösterisi olmasının yanı sıra, reklamcılık sektörü için de yılın en görkemli festivali.

Hyundai ve Amazon’un Al Pacino’lu yeni dizisi Hunters’ın reklamlarının ön gösteriminden sonra bir atak da içecek devi Mountain Dew‘dan geldi. Breaking Bad ile hayatımızın bir dönemine damga vurmuş Bryan Cranston’ın başrolünde oynadığı yeni Mountain Dew reklamı, The Shining ‘in ruhani devamı  niteliğinde.

Cranston’ın, kült korku filmi The Shining’in baş karakteri Jack Torrance‘ı canlandırdığı reklamda, elinde Mountain Dew marka içecek ve baltayla belki de Hollywood tarihinin en ikonik sahnelerinden birini yeniden canlandırıyor. Wendy Torrance’ın peşinden baltayla koşan Cranston, kapıyı kırıyor fakat bu sefer Tracee Ellis Ross’u öldürmek için değil. Yeni, şekersiz Mountain Dew gazozlarından ikram etmek için…