captain marvel 2 filminin senaristi belli oldu

captain marvel 2 filminin senaristi belli oldu


bize de izlemek düşer


Avengers: Endgame‘in Carol Danvers’ı nam-ı diğer Captain Marvel, 2019 yılında çıkan solo filmiyle Marvel’ın ilk kadın süper kahraman filminin sahibi olmuştu. İlk filmde yakalanan başarının ardından devam filmi için hazırlıklara başlayan Marvel, 2022 yılında vizyona girmesi planlanan filmin senaryosunu WandaVision’ın da senaristi olan Megan McDonnell‘a emanet etti.

Anna Boden ve Ryan Fleck’in yönetmen koltuğunda oturduğu ilk film, iki farklı uzaylı toplumu arasındaki galaktik savaşın ortasında kalan Captain Marvel’ın Dünya’yı kurtarmasını konu alırken, klasik Marvel filmlerinden ayrılan hikaye ilerleyişi ve twist’leriyle izleyiciden tam not almıştı. 90’lı yıllarda geçen ilk Captain Marvel filminden sonra yeni filminin hikayesi günümüze taşınacak.

1.1 milyar $ gişe getiren ilk filmin yönetmenleri Anna Boden ve Ryan Fleck, Disney+’ın bir başka Marvel dizisini yönetecekleri için devam filminde yer almayacak. Henüz Brie Larson dışında oyuncu kadrosu da belli olmayan devam filmi, ilk filmin yarattığı etkinin üstüne çıkabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.