christian bale, thor: love and thunder’da yer almaya çok yakın

christian bale, thor: love and thunder’da yer almaya çok yakın


olur mu olur


2017’de Thor: Ragnarok ile Marvel Sinematik Evreni’nin en beğenilen filmleri arasına adını yazdıran Taika Waititi, uzun süredir üstünde çalıştığı Thor: Love and Thunder filmiyle Marvel dünyasına sağlam bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Waititi’nin yazıp yöneteceği Thor filminin 2020’nin yazında başlaması planlanan çekimleri için hazırlıklar devam ediyor.

Oyuncu kadrosunu yavaş yavaş şekillendirmeye başlayan yapım, şu sıra heyecanımızı artıracak isimlerle gündemde. Thor deyince gözümüzde beliren Chris Hemsworth’e Valkyrie rolüyle eşlik edecek Tessa Thompson ve Jane Foster karakteriyle geri dönecek olan Natalie Portman gibi isimler daha önce yapım tarafından açıklanmıştı. 

Bu iddialı isimlere bir yenisini eklemek isteyen Marvel, yeni Thor filmi için Christian Bale ile görüştüğünü duyurdu. Son olarak Ford v Ferrari filminde boy gösteren Bale, eğer teklifi kabul ederse The Dark Knight Rises’tan sonra ilk kez bir süper kahraman filmiyle karşımıza gelecek.

Görüşmeler olumlu geçerse Christian Bale’i Thor’un amcası olan ve Korku Tanrısı olarak bilinen Cul karakteriyle izleyeceğimiz konuşulan dedikodular arasında. Yer aldığı yapımlarla belirli bir çizgiyi  her zaman koruyan Christian Bale’ın bu filmde rol almayı istemesinde projenin başında Taika Waititi’nin yer alıyor olduğunu düşünmek çok da ilginç olmaz. Bale’ın rolü kabul edip etmeyeceği henüz belirsizliğini korurken, 5 Kasım 2021’de vizyona girecek yeni Thor filmi için heyecanlı olmadığımızı söylemek yalan olur.