coachella, 20. yılını özel bir belgesel ile kutlayacak

coachella, 20. yılını özel bir belgesel ile kutlayacak


coachella: 20 years in the desert


Müzik dünyası içinde ağırladığı isimlerden daha çok hype yaratma konusundaki başarısı ve son yıllardaki influencer-friendly yapısıyla farklı bir başlık altında belki de 21. yüzyılın en önemli festivallerden biri olan Coachella, 20. yılını özel bir belgesel ile kutlamaya hazırlanıyor.

Bir müzik festivali olması dışında üç haftaya yayılan bir moda haftası ya da spring break lokasyonu gibi muamele gören festival, Coachella: 20 Years in the Desert ile bu 20 yılda gidenlerin anlata anlata bitiremediği, gitmeyenler merak edip durduğu, kimisinin de hiç umursamadığı festivali evimize kadar getirecek.

Coachella: 20 Years in the Desert isimli belgesel; 2000’li yılların başında hayata geçen festivalde bugüne kadar sahne almış Radiohead, Billie Eilish, Kanye West, Madonna, Daft Punk, Travis Scott, Rage Against the Machine, LCD Soundsystem, Pixies, Swedish House Mafia, Jane’s Addiction, The White Stripes, Beck, Björk gibi isimlerin daha önce paylaşılmamış şarkılarından özel görüntüler ve röportajlar içerecek.

Bu yıl Rage Against the Machine, Travis Scott ve Frank Ocean gibi isimlerin headline olacağı festival, YouTube üzerinden yayınlanacak. On yıldır festivalin resmi partneri olan ve konserleri canlı yayınlayan Cocahella ve YouTube flörtü de bu sayede bir sonraki seviyeye geçmiş olacak. 31 Mart’ta YouTube üzerinden izlemeye açılacak festivalin çok da ilgi uyandırmayan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.