coachella 2020 line-up’ı belli oldu

coachella 2020 line-up’ı belli oldu


rage against the machine, travis scott, frank ocean...


Yıllar geçtikçe müzikseverlerden çok Instagram fenomenlerinin favori festivaline dönüşen Coachella, 2020 yılında 10-12 ve 17-19 Nisan tarihlerinde ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşecek. Line-up’ı belli olur olmaz sold-out haberlerinin geldiği festivalin bu sene ana sahnesine çıkacak isimler biraz tartışmalı.

10 ve 17 Nisan’da ana sahneyi ele geçirecek ve Killing in The Name Of çığlıkları yan eyaletlerden duyulacak Rage Against The Machine‘den önce sahne Calvin Harris, Run The Jewels, Rex Orange Country, Megan Thee Stallion gibi gruplara emanet edilecek.

11 ve 18 Nisan’da Travis Scott ana sahneye çıkacak. Scott’a Tomorrow’s Modern Boxes albümüyle Thom Yorke, Flume, 21 Savage, Danny Elfman, DaBaby ve daha nicesi de aynı tarihlerde ona eşlik edecek.

12-19 Nisan’da ana sahneye çıkacak Frank Ocean‘ın kendisinden önce çıkan isimlerin gölgesinde kalmamak için ekstra çaba sarfetmesi gerekecek. Bu sene Grammy’ye göz kırpacak Lana Del Rey, Lil Uzi Vert, FKA Twigs, Lil Nas X ve Daniel Caeser ve gururumuz Altın Gün, Ocean’dan önce sahneyi ısıtacak isimler.

İşte baştan sonra Coachella 2020’nin line-up’ı: