daniel radcliffe’li guns akimbo’dan ilk fragman

daniel radcliffe’li guns akimbo’dan ilk fragman


harry potter yeraltı dünyasına giriyor


Bir neslin yatak odasını posterleriyle süslemiş, ülkemizde Harry Potter adıyla da tanınan Daniel Radcliffe, yeni bir aksiyon filmiyle karşımıza çıkıyor. Ready or Not filmiyle yıldızı parlayan Samara Weaving‘in Radcliffe’e eşlik ettiği Guns Akimbo filminden ilk fragman paylaşıldı.

Filmin konusuna gelirsek bir video oyunu tasarımcısı olan Miles, hem kendi hayatını hem de eski kız arkadaşını kurtarmak için Skizm çetesinin düzenlediği ölüm savaşlarına katılmak zorundadır. Bir yandan sevdiği kadını kurtarmaya çalışırken bir yandan da yarışmayı kazanmaya çalışan Miles, en büyük korkusuyla yüzleşirken yeraltı dünyasına dalacak ve Skizm dünyasını aksiyon dolu bir keşfe çıkacaktır.

Daha önce Deathgasm isimli benzer temalı bir filmle ilk uzun metrajlısını çeken Jason Lei Howden‘ın yönetmen koltuğun oturduğu Guns Akimbo’nun oyuncu kadrosunda ayrıca Rhys Darby, Natasha Liu Bordizzo, Ned Denneby, Mark Rowley gibi isimler yer alıyor. Guns Akimbo, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.