dario argento yeni filmi için kızı asia argento ile güçlerini birleştirecek

dario argento yeni filmi için kızı asia argento ile güçlerini birleştirecek


argento'lar birdi iki oldu


2012’de çıkan Dracula 3D ile hayal kırıklığına uğratan, geçen sene Longinus isimli bir dizi için kamera arkasına geçen Dario Argento, uzun süreli sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Korku sinemasının kült yönetmenlerinden Suspiria, Opera ve Deep Red gibi birçok klasiği sinemaya kazandıran Argento’ya yeni projesi Black Glasses’ta ise kendisine kızı Asia Argento da eşlik edecek.

Yönetmenin Trauma ve The Mother of Tears filmlerinde de oynayan kızı Asia Argento, 2014’te kamera arkasındaki ilk işi Misunderstood’la dikkatleri çekmişti. 2014’ü takip eden senelerde de dikkat çekmeye devam eden Asia, Hollywood’u sarsan Harvey Weinstein davasıyla ilgili konuşmuş, aynı zamanda kendisinden genç bir aktörün kendisine açtığı davalar açığa çıkınca işler magazinsel açıdan daha da ilginçleşmişti.

Genç yönetmenin çalkantılı şöhretinin filme gölge düşürüp düşürmeyeceği ve iki Argento’nun elinden çıkacak filmin kaldırılamayacak kadar soyut ve ağır mı yoksa bir başyapıta mı dönüşeceğini zaman gösterecek. Asia’nın bu yeni filmde görevi ne olacak henüz açıklanmadı ama yönetmenin uzmanlık alanında olacak Black Glasses’ın konusunu ve oyuncu kadrosunun detaylarını merakla bekliyoruz.