davis films the crow’dan vazgeçemiyor

davis films the crow’dan vazgeçemiyor


salın artık be kardeşim


The Crow’ın 2010’dan beri çekilmeye çalışılan ve artık yılan hikayesine dönen yeniden yapımında yeni bir sayfa açılıyor. Sinema tarihinin trajik hikayelerinden birine sahip yapımı The Crow, James O’Barr tarafından kaleme alınmış ve Alex Proyas yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınmıştı. Filmde Eric Draven’la sevgilisinin bir çete tarafından öldürülmesinin ardından Draven’ın intikam için hayata dönüşü konu alınıyordu.

2018’de çekimine ramak kala finansal ve kreatif farklılıklardan dolayı Davis Films ve Sony çeşitli anlaşmazlıklar yaşamıştı. Bu olayların sonucu olarak iptal edilen yeniden yapımda yönetmen koltuğunda Corin Hardy’nin oturması ve Jason Momoa’nın başrolde olması bekleniyordu. Şimdi ise yeni bir yönetmen ve yıldızla Davis Films, yeniden The Crow’un peşine düşüyor.

Henüz detayları belli olmayan ve on senedir sürekli olarak ertelenen filmin bu sefer çıkacağını düşünmek için fazla sebep olmamakla beraber, ilerleyen günlerde gelecek gelişmelerle bu seyir değişebilir. Prodüksiyonu başlayana kadar çekiminden emin olamayacağımız klasiğin orijinal fragmanı hemen aşağıda.