disney+ wandavision’ın yayın tarihini öne çekti

disney+ wandavision’ın yayın tarihini öne çekti


bu sene marvel evrenine doyacağız


2019’da dizi – film platformu işine girişen dev isimlerden biri olan Disney, Star Wars evreni etrafında şekillenen The Mandalorian’la güçlü bir çıkış yakalamış olsa da dizinin ilk sezonunun bitmesiyle hızla kullanıcı kaybetmeye başladı. Şimdi ise bu kitleyi elinde tutmak ve yeni kullanıcıları da Disney+’a çekmek için MCU evrenine dönen şirket, WandaVision’ın yayın tarihini öne çekti.

Önceden 2021’de çıkacağının haberi gelen ve Avengers’tan Scarlet Witch’le Vision’a odaklanan dizi heyecanla beklenen yapımlardan biri. Elizabeth Olsen ve Paul Bethany’nin başrolü paylaşacağı WandaVision’ın, bu yıl Disney+’ta yer alacak dizi ve filmlerin yer aldığı tanıtım videosunda gözükmesi üzerine bu dedikodular resmiyete kavuşmuş oldu. 1950’lerin sitcom’ları ve epik Marvel hikayeleri arasında bir yerde alacağı belirtilen dizinin birbirinden uzak bu iki türü nasıl birleştireceği merak konusu.

Bir başka soru işaretiyse Infinity War’da ölmüş olan Vision’ın nasıl geri döneceğiyle alakalı. Artık arapsaçına dönen Marvel evreninde bu sorunun nasıl çözüldüğünü göreceğiz. Eğer bu kadarı başınızı döndürmediyse, bu senenin sonbaharında çıkacak Marvel Studios The Falcon and the Winter Soldier isimli bir dizinin daha bizi beklediğini ekleyip, Disney+’ta bu sene çıkacak yapımların bulunduğu tanıtım videosunu aşağıya salıyoruz.