eli roth ile korku türüne yeni bir adım atmaya hazır mısınız?

eli roth ile korku türüne yeni bir adım atmaya hazır mısınız?


clownpocalypse


Cabin Fever, Hostel ve The Green Inferno ile tanıdığımız; korku, slasher ve gore filmlerin ayarsız ismi Eli Roth, a-acayip bir proje ile sevenlerini tekrar korkutmaya hazırlanıyor. Roth’un yapımcılığını üstleneceği Clownpocalypse isimli bu proje; bir korku filmi, bir arttırılmış gerçeklik oyunu ve çeşitli etkinliklerden oluşacak tam bir paket olacak.

Senaryosu Netflix’in antoloji serisi Love, Death & Robots’un yazarlarından Philip Gelatt tarafından yazılan Clownpocalypse, teknoloji dehası bir CEO’nun, kullananı psikozlu palyaçolara dönüştüren bir fotoğraf filtresi yayınlamasının ardından CEO’nun peşine düşen bir grup çocuk suçlunun korku dolu maceralarına odaklanıyor.

3BlackDot stüdyoları tarafından hazırlanan Clownpocalypse, sadece bir korku filminden ibaret olmayacak. Proje için Pokemon GO tarzı bir arttırılmış gerçeklik oyunu hazırlanacak ve üstüne de detayları henüz paylaşılmayan ama zaten burada gerçekleşmeyeceği için çok önemsemediğimiz etkinlikler düzenlenecek.

Eli Roth, James Frey ve 3BlackDot stüdyolarının yapımcılığını üstlendiği Clownpocalypse’in yapım süreci 2020’nin ilk çeyreğinde başlayacak. Bekliyoruz.