ethan hawke before üçlemesi için bir kapanış filmi istiyor

ethan hawke before üçlemesi için bir kapanış filmi istiyor


lanet olası son bir iş adamım


Google’a en iyi aşk filmleri yazdığımızda karşımıza çıkacak ilk film serisi şüphesiz Before üçlemesi olurdu. Romantizm ve aşkı yalın ama bir o kadar da gerçekçi ve içten anlatıyla birleştirerek sinema tarihinin en unutulmaz serilerin arasına giren Before üçlemesinin başrol oyuncusu Ethan Hawke, seri için epilog olacak son bir film daha çekilmesini istediğini açıkladı.

1995 yılında Before Sunrise ile başlayan seri, 2004 yılında Before Sunset ile devam etmiş ve 2013 yılında Before Midnight ile macerasını noktalamıştı. Dokuz yıl arayla farklı şehirlerde, günün üç farklı zaman diliminde geçen bir hikayeyi anlatan Richard LinklaterEthan Hawke ve Julie Delpy’li seri için Hawke’a göre Michael Haneke imzalı Amour serisi tarzında dördüncü bir film daha çekmeli.

Konuyla ilgili Ethan Hawke, “Before Midnight’ı bitirdikten sonra midemde daha önce hiç yaşamadığım bir şeyler hissettim. ‘Sunrise,’ ‘Sunset,’ ‘Midnight’ kendi ilginç yollarında giden hikayelerdi. Bu, bir epilog film gibi başka bir iş olmayacağı anlamına gelmemeli. Hayatınızın ikinci yarısına odaklanan bir ‘After’ serisinin nasıl olabileceğini merak ediyorum.” açıklamasıyla yaktığı ateşe, Richard Linklater da “Belki de Jesse and Celine’in, 80’li yaşlarına kadar gelmesini bekleyeceğiz ve birinin yaşlılıkta ötekini ötanazi ettiği ‘Amour’un komik bir versiyonunu yapacağız. Bunu göz ardı etmiyorum.” diyerek destek verdi.

Bakalım kağıt üstünde oldukça heyecan verici gibi gözüken bu fikir, bir projeye dönüşecek mi?