gorillaz’ın animasyon dizisi son machine, ilk bölümüyle ve özel misafirleriyle bu akşam başlıyor

gorillaz’ın animasyon dizisi son machine, ilk bölümüyle ve özel misafirleriyle bu akşam başlıyor


gorillaz yaparsa en iyisini yapar


Dün Instagram hesabından bir süredir konuşulan ama akıbetini merak ettiğimiz Song Machine isimli projesini ilk kez derli toplu bir şekilde paylaşan Gorillaz, diziden çok görsel işitsel bir canlı performans dizisi olarak yorumlayabileceğimiz projenin ilk bölümünü bu akşam yayınlıyor.

Dün projenin tema şarkısı Song Machine Theme Tune’un sadece 23 saniyesini duyabildiğimiz bir tanıtım videosu paylaşan grup, bugün de Song Machine’in ilk bölümünün mini bir teaser’ını yayınladı. Slowthai ve Slaves’in konuk olduğu ve grubun headquarter’ı olarak tanımlayabileceğimiz Kong Studios’ta çekilen program, şimdiden bir ful sezonu cebine koymuş durumda.

Grubun arkasındaki isimler ve Gorillaz’ın varlığını borçlu olduğu çizgi dünyayı düşününce böyle yaratıcı bir proje başka kimden gelebilirdi ki diye düşünmeye çok gerek kalmıyor. Song Machine ile konuşan grubun davulcusu Russel Hobbs “Song Machine yaptığımız işi yapmanın yepyeni bir yolu. Gorillaz artık kalıbı kırmak zorunda çünkü kalıp artık yaşlandı. Dünya süper yüklü bir parçacıktan daha hızlı hareket ediyor bu yüzden değişime ve yeniliğe hazır kalmalıyız. Bir sonraki bölümde stüdyoda kimin olacağını bile bilmiyoruz ve bu bilinmezlik bizi besliyor. Song Machine bilinmeyenle beslenir ve saf kaos üzerinde çalışır. Yani ne olursa olsun hazırız ve yarın yokmuş gibi üretmeye hazırız.” açıklamasını yaptı.

Dizinin ilk bölümünü izlemek için BURADA pusuya yatabilirsiniz. İlk bölümün fragmanı hemen aşağıda.