johnny marr, no time to die soundtrack’i için hans zimmer’e katılıyor

johnny marr, no time to die soundtrack’i için hans zimmer’e katılıyor


hans zimmer ve johnny marr


2020’nin dört gözle beklenen yapımlarından biri olan No Time To Die, iddialı isimleri kadrosuna eklemeye devam ediyor. James Bond serisinin son Daniel Craig’li filmi özelliği taşıyan yapımın soundtrack’ini son dakikada Hans Zimmer’e emanet eden yapım şirketi, filmin tema müziği için de son derece ilginç bir tercih diyebileceğimiz Billie Eilish ile el sıkışmıştı.

Kadrosu ve kamera arkası ekibiyle iyiden iyiye yükseldiğimiz filmin müzik soundtrack ekibiyle ilgili açıklanan taze habere göre, filmlerin gizli kahramanı olarak bilinen Hans Zimmer’e The Smiths’in beyni Johnny Marr’ın da eşlik edececeği açıklandı.

Daniel Craig başta olmak üzere, Léa SeydouxBen WishawLashana LynchAna de ArmasNaomie HarrisJeffrey WrightRalph Fiennes ve Rami Malek’li oyuncu kadrosuyla göz dolduran yapım, soundtrack’leriyle bu isimlerden aşağı kalacak gibi gözükmüyor. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Maniac gibi yapımlarla ismini duyuran Cary Joji Fukunaga’nın oturacağı No Time To Die, 2 Nisan’da beyaz perdede olacak.