jordan peele imzalı hunters’tan yeni fragman yayınlandı

jordan peele imzalı hunters’tan yeni fragman yayınlandı


al pacino’yla nazi avına davetlisiniz


Son olarak Martin Scorsese yapımı The Irishman’de yer alan Al Pacino’nun televizyon dünyasındaki ilk uzun soluklu işi olacak Amazon Prime dizisi Hunters’tan yeni fragman yayınlandı.

The Perks of Being a Wallflower filmiyle tanınan genç yetenek Logan Lerman ve Al Pacino ikilisine Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone ve Greg Austin gibi isimlerin eşlik ettiği yapım; büyükannesini öldüren kişileri bulmaya çalışırken kendisini bir grup Nazi avcısının içinde bulan Jonah Heidelbaum’un hikayesini anlatacak.

Pacino’nun Heidelbaum ve dahil olduğu grubu yönlendiren bir akıl hocasına hayat vereceği dizinin yapımcılığını son yıllarda Us ve Get Out filmleriyle övgüleri toplayan Jordan Peele üstleniyor.

1977 yılında New York’ta geçecek Hunters, Amerika’da yüzlerce Nazi’nin yaşadığını keşfeden ve onları durdurmak isteyen bir grup Nazi avcısının bol aksiyonlu hikayesini takip edecek. David Weil’ın yaratıcısı olduğu yapımın ilk bölümün yönetmen koltuğunda Alfonso Gomez-Rejon yer alıyor. 21 Şubat’ta izleyiciyle Amazon Prime’da buluşacak yapımın yeni fragmanı hemen aşağıda.