lana del rey, serbest şiirlerinden oluşacak bir “spoken word” albümü yayınlayacak

lana del rey, serbest şiirlerinden oluşacak bir “spoken word” albümü yayınlayacak


serseri serbest stili


Norman Fucking Rockwell albümüye listeleri yeniden ele geçiren ve zaman zaman Instagram hesabından Yılmaz Erdoğan gibi okuduğu kısa şiirleriyle edebiyata olan sevgisini belli eden Del Rey, yakın zamanda bir “spoken word” albümü yayınlayacağını duyurdu.

2012’de yayınladığı ilk albümü Born To Die ile müzik dünyasına kalıcı bir giriş yapan Lana Del Rey, bugüne kadar ki albümlerinde sesiyle olduğu kadar besteleriyle de övgüler topladı. Sözlerle ilişkisini bir tık öteye taşımaya karar veren sanatçı çok yakında serbest tarz şiirlerin yer aldığı bir albümle bu konudaki yeteneklerini de ortaya dökecek. 

İlk yayınlanma tarihi 4 Ocak olarak açıklanan albüm, gecikmeli bir tarihle raflarda yerini alacak. Yeni tarih için Şubat ayını işaret eden Del Rey, Instagram hesabından paylaştığı videoyla albüme dair son gelişmeleri de paylaştı. ‘’Albümüm sadece 1 dolar olacak, çünkü duygu ve düşüncelerim paha biçilemez’’ diyerek fikir ve sanat eserleri kanununa da restini çeken Del Rey’in Spoken Word gibi net bir isim seçtiği  albümün yayınlanmasını beklerken, son albümünü tekrar ziyaret edelim.