matt reeves, the batman’in çekimlerinin başladığını duyurdu

matt reeves, the batman’in çekimlerinin başladığını duyurdu


yaklaşıyor yaklaşmakta olan


Göz kamaştırıcı oyuncu kadrosuyla hazırlık aşamasındaki en heyecan verici filmlerden biri olan The Batman‘in prodüksiyon aşamasının tamamlandığı ve çekim aşamasına geçildiği, filmin yönetmen koltuğunda oturan Matt Reeves’in Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşmasıyla resmi olarak duyuruldu.

Klakette 1. çekim 17. sahneyi görüyoruz, öte yandan arkadaki deri koltuk akla şu soruyu getiriyor: Bu sahne nerede geçiyor? Bruce Wayne’in konağında güzel bir oturma odası mı var? Commissioner Gordon‘ın katıldığı bir Gotham City konsey toplantısı mı? Penguin evinde uzanmış planlar mı kuruyor? Bunların hepsi tabii ki bir öngörü.

Filmle ilgili bildiğimiz az sayıda şey, yönetmen Matt Reeves ve Collin Farrell‘ın dediklerine dayanıyor. Reeves, Batman’in dedektiflik yönünü vurgulayacak kara bir hikaye anlatacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise filmin senaryosu hakkında “güzel, karanlık ve hareketli” yorumunda bulunmuştu.

Şimdilik anladığımız tek şey var ki, The Batman 25 Haziran 2021‘de vizyona girene kadar heyecanla yeni haberlerini gözleyeceğiz.