mindhunter dizisinden korkutan haber

mindhunter dizisinden korkutan haber


netflix şaşırma, sabrımızı taşırma


İlk 2 sezonuyla basit bir dedektiflik dizisinden çok suç ve suçlu psikolojilerinin üzerine eğilmesiyle benzer türdeki yapımlardan sıyrılarak büyük beğeni toplayan Mindhunter, son gelen haberlere göre devam etmeyebilir. 5 sezon sürmesi planlanan ve yapımcılığını David Fincher‘ın üstlendiği dizi, oyuncu kadrosunun biten sözleşmesini yenilemedi.

Netflix kütüphanesinin en orjinal yapımlarından biri olan Mindhunter, gerçek hayattaki suçluların uyarlama hikayelerini ekranlarımıza taşıyordu. Her sezon farklı seri katilleri ve işledikleri suçların altında yatan psikolojik motivasyonlarını bizlere gösteren diziden ilk olarak 3. sezon çekimlerinin ertelendiği haberini almıştık. Yapımcı David Fincher’ın ilerlemek istediği başka projeler olduğunu açıklamasıyla çekimleri ertelenen dizi için, bekleme süremiz düşündüğümüzden fazla olabilir.

Netflix yaptığı duyuruyla, David Fincher’ın ilk Netflix filmi Mank’ın çekimleriyle meşgul olduğunu, gelecekte Mindhunter’ı yeniden ziyaret edebileceğini fakat bu süre zarfında o kendine projeleriyle uğraşırken oyuncuların başka iş imkanları aramasını engellemenin adil olmadığını söyleyerek, neden oyuncularla yeni sözleşme imzalamadıklarını açıklamış oldu.

Holt McCallany ve Jonathan Groff‘un başrollerinde oynadığı Mindhunter’ı bakalım bundan sonra nasıl bir gelecek bekliyor.