narcos: mexico’nun ikinci sezonundan bir yeni fragmanınız var

narcos: mexico’nun ikinci sezonundan bir yeni fragmanınız var


aksiyon kaldığı yerden devam ediyor


Netflix’in fenomen dizilerinden Narcos, yayınlandığı dönemde oldukça ses getiren yapımlardan biri olmuştu. Dizinin tutmasıyla harekete geçen yapımcılar, geçtiğimiz yıl Narcos’un spin-off’u olan Narcos: Mexico ile bu diziden ekmek yemeye devam etmişti. İlk sezonundaki başarısıyla ikinci sezon onayını da kapan Narcos: Mexico’nun yeni sezonundan bir fragman daha paylaşıldı.

Meksika’daki kartel çekişmelerine kaldığımız yerden devam edeceğimiz Narcos: Mexico’nun oyuncu kadrosunda Diego Luna, Scoot McNairy, Teresa Ruiz, Matt Letscher, Aaron Staton, Alejandro Edda ve Clark Freeman gibi isimler yer alıyor. İlk sezonda Meksika’nın en büyük kartellerinden biri olan Guadalajara’nın başı ve modern uyuşturucu trafiği sistemini getiren adam olarak bilinen Miguel Angel Felix Gallardo aka Felix’in hikayesine odaklanan Narcos: Mexico, bu sezon bizleri hikayenin en başına götürecek.

Sert bakışmalara şahit olduğumuz fragmandan anladığımız kadarıyla bu sezon da Narcos aksiyon severleri tatmin edecek sahnelerle dolu. 13 Şubat’ta Netflix üzerinden seyirciyle buluşacak yapımın yeni tanıtım fragmanını hemen aşağıya bıraktık.