netflix’in gerilim yüklü dizisi you üçüncü sezon onayını aldı

netflix’in gerilim yüklü dizisi you üçüncü sezon onayını aldı


joe goldberg belası devam edecek


İlk sezonuyla oldukça konuşulan ihtiras, gizem ve aşk temalarını farklı, belki de korkutucu bir perspektifle işleyen You, geçtiğimiz günlerde ikinci sezonu ile Netflix’te yerini almıştı.

Birinci  sezonunun bıraktığı yerden sonra merakla beklenen ikinci sezonun da beğenilmesiyle dizinin yapımcıları, 3. sezon onayını şimdiden duyurdu. Yeni sezonun çekimlerine yakında başlayacaklarını duyuran yapım, başroldeki takıntılı karakter Joe’u canlandıran Penn Badgley ve ikinci sezonun seçilmiş kişisi Love karakterine hayat veren Victoria Pedretti’nin üçüncü sezonda da yer alacağını açıkladı.

İlk iki sezonda üstün takip yeteneği ve tekinsizliğiyle sevgimizden çok nefretimizi kazanan Joe karakterinin dizinin devamında nasıl bir kurguyla geleceğini şimdiden merak ediyoruz. Caroline Kepnes’in romanından uyarlanan dizinin senarist koltuğunda Supernatural’ın yazarlarından Sera Gambla yer alıyor.

Yeni sezonun yayın tarihi henüz belirsizliğini korurken, bilmeyen duymayanlar için ilk iki sezonun tanıtım fragmanını aşağıya bıraktık.