netflix’ten arkası sağlam bir gençlik dizisi daha geliyor

netflix’ten arkası sağlam bir gençlik dizisi daha geliyor


i am not okay with this


Yakın dönemde Stranger Things, The End of the F***ing World ve Sex Education gibi muazzam gençlik dizilerine imza atan Netflix, bu dizilere bir yenisini daha ekliyor.

I Am Not Okay with This adı ile duyurulan dizinin yapımcılığını Duffer Kardeşler’in Stranger Things’inin de yapımcısı olan Shawn Levy ve Dan Cohen ikilisi üstleniyor. Geçtiğimiz Kasım ayında ikinci sezonu yayınlanan The End of the F***ing World’ün yaratıcısı Jonathan Entwistle ise dizinin hem yönetmen koltuğunda oturuyor hem de senaryosunu üstleniyor. Yine The End of the F***ing World’ün yazarı olan Charles Forsman’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan I Am Not Okay with This; yeni edindiği süper güçlerle, aile hayatıyla ve cinselliği ile başa çıkmaya çalışan 15 yaşındaki bir genci konu alıyor.

8 bölümden oluşacak I Am Not Okay with This’in oyuncu kadrosunda Sharp Objects ve It gibi yapımlarla adından söz ettiren Sophia Lillis‘in yanı sıra Sofia Bryant, David Theune, Wyatt Oleff, Richard Ellis ve Kathleen Rose Perkins gibi isimler de yer alıyor. 26 Şubat’ta yayınlanacak olan diziden henüz bir fragman gelmedi, ilk görseller ise burada.