orijinal the karate kid, orijinal senaristiyle müzikal oluyor

orijinal the karate kid, orijinal senaristiyle müzikal oluyor


wax on wax off sing fast sing slow


The Karate Kid, zorbaların korkulu rüyası, ezilenlerin kahramanı olmaya 1984 yılında başladı. Orijinal ilk üç filmin yanı sıra, bir adet remake’i  yapılan hikaye, son olarak Youtube üzerinden The Karate Kid: Cobra Kai’nin Yolu formatıyla yayınlanıyordu. Beyazperde, televizyon ve YouTube yolculuğundan sonra The Karate Kid şimdi de Broadway’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan orijinal serinin senaristi Robert Mark Kanen, “Beş film ve iki televizyon şovundan sonra bile inanılmaz bir şekilde karakterler ve hikaye seyircilerin gözünde popülaritesini yitirmedi, ilk günkü kadar çok seviliyorlar.  Karate Kid’in tam bir Broadway müzikali olabileceğini düşünüyorum.  Sahneye konacak şeyin The Karate Kid’e yakışır biçimde, aynı alaka düzeyine sahip olmasını umuyorum. 35 yıldır olduğu gibi.” sözleriyle yakın zamanda Broadway’lerde The Karate Kid’i görebileceğimiz müjdeledi.

Henüz cast ekibi belli olmayan proje kimi şanslı izleyiciler için fevkaladenin fevkinde bir nostalji yolculuğu olacakken kimi hayranlar için de hoş bir sada olarak kalacak.