ozark’ın üçüncü sezon yayın tarihini açıklayan bir teaser fragman paylaşıldı

ozark’ın üçüncü sezon yayın tarihini açıklayan bir teaser fragman paylaşıldı


27 mart 2020


Netflix’in geçen sezon içindeki sürpriz popüler yapımlarından biri olan Ozark’ın üçüncü sezonunun yayın tarihini açıklayan bir tanıtım videosu paylaşıldı.

İlk sezondaki tekinsiz ve yoğun havasını ikinci sezonda şiddet ve gerilimi bir tık yukarı çekerek sürdüren ve tema olarak Breaking Bad’i anımsatmasıyla kendisine büyük bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin üçüncü sezonun, gizemli ve soluk renkli havasını koruyacağını tahmin ediyoruz .

Ağırlıklı olarak komedi yapımlarında izlediğimiz Jason Bateman’ı böylesine ciddi bir karakterde izlemenin zaman zaman hala garip geldiği dizinin yeni sezonunun yayın tarihi 27 Mart olarak açıklandı. İlk sezonun sonlarında ortaya çıkan uyuşturucu kartelleri ve Byrde ailesinin onlarla olan ilişkilerinin merkezine oturduğu ikinci sezonda işin içine FBI’ın girmesiyle daha da karışık bir hal almıştı.

Jason Bateman’ın yanında bu sezonda da Laura Linney, Janet McTeer ve Julia Garner gibi isimleri göreceğimizi tahmin ettiğimiz dizinin yeni sezonundan sahneler göreceğimiz ana fragmanını merakla bekliyoruz.