peter sarsgaard yeni batman filmini pixies konserine benzetti

peter sarsgaard yeni batman filmini pixies konserine benzetti


teşbihte hata olmaz


DC Universe’ün en popüler karakteri Batman’in Nolan’ın 2012’de biten muhteşem üçlemesinden sonra 2021 yılında beyaz perdeye geri dönüşünü iple çekiyoruz. Yönetmen koltuğunda Matt Reeves‘in oturduğu, oyuncu kadrosunda da Batman rolüyle Robert Pattinson, Catwoman rolüyle Zoë Kravitz, The Riddler rolüyle Paul Dano, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve hangi karakteri canlandıracağı açıklanmayan Peter Sarsgaard’ın yer aldığı film hakkında çıkan her haberle ilgi uyandırmaya devam ediyor.

Yeni bir üçlemenin başlangıcı olacağının sinyallerini hem DC Universe hem de Matt Reeves tarafından verildiği The Batman için, oyuncu kadrosundaki başarılı isimlerden Peter Sarsgaard hoş ötesi hoş açıklamalar yaptı. Yeni Batman filminin oyuncu kadrosunun muhteşem olduğunu ve sadece bununla bile diğer Batman filmlerinden ayrıldığını söyleyen Sarsgaard, Batman filminin üniversite yıllarında gittiği The Pixies konserinde yaşadığı hisleri hatırlattığını söyledi.

“I Bleed” şarkısı gibi hissediyorum, film o konserdeki seyircinin enerjisine sahip, çok genç ya da çok yaşlı bir kitleyi hedeflemiyor ama sahip olduğu kaos bunu başaracak güçte. Bana göre The Pixies oldukça duygusal bir grup ve The Batman de o tarz duygusallıkta bir film olacak.” sözleriyle duygusal bir karmaşada olduğunu hissettiren Peter Sarsgaard’a hak vermek için hep birlikte bir tur I Bleed dinleyelim.

İddialı kadrosuyla merakla beklediğimiz The Batman, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.