peter sarsgaard’ın yeni batman filminde canlandıracağı rol belli oldu

peter sarsgaard’ın yeni batman filminde canlandıracağı rol belli oldu


yeni bir karakter geliyor...


DC Universe’ün en popüler karakteri Batman’in Christopher Nolan’ın 2012’de biten muhteşem üçlemesinden sonra devasa kadroyla 2021’de geri dönüşü olacak The Batman filmini heyecanla bekliyoruz.

Yönetmen koltuğunda Matt Reeves‘in oturduğu, oyuncu kadrosunda da Batman rolüyle Robert Pattinson, Catwoman rolüyle Zoë Kravitz, The Riddler rolüyle Paul Dano, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell ve Carmine Falcone rolüyle John Turturro gibi yüksek kalibreli isimler yer alıyor.

Filmde yer alacağını bildiğimiz ama hangi karakteri canlandıracağını bilmediğimiz bir isim kaldı o da Peter Sarsgaard. Bugün itibariyle bu gizem de ortadan kalktı ve Saarsgard’ın canlandıracağı karakterin Gotham D.A. Gil Colson olduğu açıklandı. Bu ismin birçoğumuza tanıdık gelmemesinin sebebi bu karakterin daha önce hiçbir Batman filminde yer almayan  yeni bir karakter olmasından kaynaklanıyor. Karanlık tarafa hizmet edecek Gil Colson’ın kimlerle ittifak yapacağı, hikayeye nasıl bir etkisi olacağı ya da yeni bir Harvey Dent mi olacağını anca filmi izledikten sonra öğrenebileceğiz.

Daha önce filmi üniversite yıllarında gittiği The Pixies konserlerine benzeten Saarsgard ve bir dolu ünlü ismin yer aldığı The Batman, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.