pokemon evreninin ilk ama aynı zamandaki son filmi netflix’e geliyor

pokemon evreninin ilk ama aynı zamandaki son filmi netflix’e geliyor


hem de pokemon gününde


Bilgisayar başında değil sokakta büyüyen neslin favori çizgi filmlerinden Pokémon, geçtiğimiz ay başlayan 23. sezonuyla “Gotta catch em’all” felsefesine ve hepimizin aşina olduğu ilk nesil pokemonlara geri dönüş yapmıştı. Geçmişe dönüş konusunda ciddi düşünen marka, 22. sinema filmi Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution ile ilk Pokemon filmini 3D ve CGI teknolojisiyle Ağustos ayında vizyona sokmuştu. Son gelen haberlere göre dizi-film kütüphanesi Netflix, Pokémon’un son filmini kendi platformlarından yayınlayacak, hem de 27 Şubat, Dünya Pokemon Günü’nde.

İlk 3D Pokemon filmi özelliği taşıyan Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution‘ın konusu şöyle: Pokemon alemindeki bir bilim insanı ekibi, çeşitli genlerin birleşimiyle bu güne kadar yaratılmış en değerli pokemonu yaratmak üzere çabalamaktadırlar. Bu projeyi gerçekleştirmek üzerine bilinen en güçlü pokemon olan Mew’un DNA’larından bir örnek alırlar. Ortaya çıkan pokemonun adı Mewtwo olacaktır. Mewtwo’nun gücü ise, bilim insanları dahil kimse tarafından kontrol edilemeyecektir. Kendi pokemon klonlarıyla dünyayı ele geçirmeye çalışan Mewtwo’nun karşısına ise Ash, Misty, Brock ve Mew’dan oluşan ekibimiz çıkacaktır.
Konu hakkında açıklama yapan Pokémon Company International’ın başkan yardımcısı Emily Arons ” Netflix hem erişim ağı hem de uzman pazarlama ekipleri ile bu özel animasyon filmini dünyadaki çocuklara ve hayranlara sunmak için mükemmel bir partner. Netflix, dünya çapında Pokémon hayran topluluğunu kutlamaya adanmış özel bir an olan Pokémon Günü’nde bir Pokémon filminin eş zamanlı olarak dünya lansmanını yapmamıza yardımcı olmak için onlardan daha iyi bir platform düşünemiyoruz.” diyerek Netflix ile ortaklıklarını duyurdu.
Özlem gidermek isteyenler için Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution‘ın fragmanını bırakıyor ve 27 Şubat’ı beklemeye başlıyoruz.