quentin tarantino bounty law dizisinin bütün bölümlerini kendisi yönetecek

quentin tarantino bounty law dizisinin bütün bölümlerini kendisi yönetecek


teşekkür ederiz tarantino


Sinema dünyasının kendine has isimlerinden Quentin Tarantino’nun gelecek planları arasında yer alan 5 bölümlük mini diziden güzel haberler gelmeye başladı.

Tarantino’nun sinemaya veda edeceğini duyurduğu on film barajına ulaşmış bulunuyoruz. En İyi Film Oscar’ına da aday olan Once Upon a Time In Hollywood’un ardından son filminin içinden çıkardığı Bounty Law isimli bir dizi ve bir de kitap projesi üzerine yoğunlaşan Tarantino, bu dizinin bütün bölümlerini kendisinin yöneteceğini açıkladı.

Tarantino daha önce Deadline’a verdiği röportajda, Once Upon a Time in Hollywood filmindeki Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı Rick Dalton karakterinin kariyerindeki çıkış noktası olan Bounty Law filminin hikayesini anlatacağı bir TV dizisi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Beyaz perdeden küçük ekrana geçişi için heyecanlandığımız Tarantino, böylece bizleri aynı proje için ikinci tur için meraklandırmış oldu.

Dizinin bütün bölümlerini yazmayı bitirdiğini de açıklayan Tarantino, projenin Once Upon a Time in Hollywood’un devamı olmayacağını ama birbirine tabii ki bağlı olacağını da açıkladı. Bouny Law’un Rick Dalton üzerine değil de Rick Dalton’ın canlandırdığı Jake Cahill karakterine ait olduğunun altını çizen tecrübeli yönetmen; dizinin hazırlık aşaması için bol bol Wanted, Dead or Alive, ‘The Rifleman ve Tales of Wells Fargo gibi yapımları izlediğini açıkladı.

Diziyi 20-25 dakika arasında planladığını da paylaşan Tarantino, projeyi ne zaman hayata geçireceğine dair bir detay paylaşmadı.