quentin tarantino favori aktörü chris pine hakkında konuştu

quentin tarantino favori aktörü chris pine hakkında konuştu


tarantino dediyse doğru olabilir gibi


Kült bilim kurgu serisi Star Trek, en son 2016 yılında Star Trek Beyond’la vizyonda boy göstermişti. O zamandan bu yana serinin devamı için bir türlü harekete geçemeyen yapımcılar yakın zamanda yeni bir proje ile seriyi devam ettirmek için hazırlık yapıyor.

Ödüllü dizi Fargo’nun yaratıcısı Noah Hawley’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği açıklanan yapım için öncesinde Quentin Tarantino’nun ismi yönetmen koltuğu için geçen adaylar arasındaydı. Zaten kulağa zor bir ihtimal gibi gelen bu söylentilere açıklık getiren Tarantino, filmin kadrosunda yer alan Chris Pine’ın Hollywood’daki en sevdiği isim olmasına rağmen projenin yönetmenlik kısmında yer almayacağını açıkladı.

Tarantino “Büyük bir Chris Pine hayranıyım ancak filmi yönetenin ben olacağını sanmıyorum. Elde iyi bir fikir var. Projeye senaryo için taslak notlarımı aktarmaktan mutluluk duyacağım.’’ sözleriyle desteğini esirgemediği konuyu genişleterek Pine’ı öve öve bitiremedi. Daha önce de misafir olduğu Ringer’ın sinema üzerine bir podcast’ine misafir olan Tarantino, Pine ile ilgili “Bence o yaşının en iyi aktörlerinden biri ve kesinlikle benim favorim. Onu önce Star Trek’te izleyip takdir ettim ama Unstoppable bence onun şaheser filmi. Kendisinin hala bir süperstar seviyesinde olduğunu düşünmüyorum ama doğru projelerde yer alırsa bunun olmaması için hiçbir neden yok.” açıklamasını yaptı.

Bu yıl vizyona girecek Wonder Woman 1984’ün dışında vizyon tarihi henüz açıklanmayan dört adet projesi bulunan Chris Pine, bakalım bu övgü dolu sözlere nasıl karşılık verecek.