rick and morty ve pringles ortaklığından yeni super bowl reklamı

rick and morty ve pringles ortaklığından yeni super bowl reklamı


rick and morty pringles evreninde


ABD’nin en büyük televizyon ve spor olayının kesişim kümesinde yer alan Super Bowl, kendisi gelmeden özel reklamlarını göndermeyi sürdürüyor.

Reklam araları milyon dolarlara satılan, her sene devre arasında sahne alacak ismin büyük heyecanla beklendiği ve devasa bir şova dönüşen şampiyonluk maçı için markalar da yavaş yavaş hazırladığı özel reklamları yayınlamaya başladı. Sırada ise, bir süre önce ortak ürün çıkartmaya başlayan Rick and Morty ve Pringles var.

Summer ile evde televizyon izleyen “mad scientist” Rick, Morty’nin kendilerine Pringles getirdiği sırada ortada bir aksilik olduğunu ve Pringles reklamının içine sıkıştıklarını anlıyor. Yüzlerce robot Morty’nin elinde envai çeşit Pringles ile çıkageldiği reklam Pringles ve Rick and Morty ortaklığının uzun süre devam edeceğinin bir sinyali gibi.

Ortaklık hakkında konuşan Pringles’ın pazarlama müdürü Gareth Maguire, “Pop kültürünün içine dizi ve filmlerle dahil olan alternatif evren konseptini Dan Harmon ve Justin Roiland’ın işleyişine bayılıyoruz. Pringles olarak marka hedefimiz ürün inovasyonu ve lezzetimizin gelişmesi. Sonuç olarak, Rick and Morty ile olan ortaklığımız, hem marka hedeflerimiz için hem de şovun popülaritesi ve genç hedef kitlesi göz önünde bulundurulduğunda bize oldukça uygundu.” sözleriyle kampanyanın başarıya ulaşacağı konusunda oldukça emin görünüyor.