rick and morty yaratıcılarından justin roiland, yeni bir animasyon dizisi hazırlığında

rick and morty yaratıcılarından justin roiland, yeni bir animasyon dizisi hazırlığında


gloop world


Netflix ile başlayan ve Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ ve HBO Max ile devam eden streaming muharebesi devam ediyor. Daha önce Disney ve Dreamworks’de de çalışan Jeffrey Katzenberg’in kurucusu olduğu platform Quibi, halihazırda Steven Spielberg, Ridley Scott, Alexander Wang, Kris ve Kendall Jenner gibi isimlerle anlaşmayı başardı. Quibi’nin son numarası ise Rick and Morty yaratıcılarından Justin Roiland’ın sadece cep telefonu üzerinden izlenebilecek yeni animasyon serisi.

Rick and Morty’de Rick, Morty ve daha birçok karakteri de seslendirmesinin yanı sıra Adventure Times ve Gravity Falls gibi çeşitli animasyonlara da sesiyle eşlik eden Roiland’in yaratıcılığını üstlendiği yeni animasyon serisinin adı Gloop World. Roiland’in yedi senedir hayalini kurduğu Gloop World, kil ile yapılmış figürlerle claymation tekniği kullanılarak çekilecek. Gloop World’ün yapımcılığını ise, Robot Chicken’ın yapımcı ve yaratıcı kadrosundan Seth Green, Matthew Senreich, John Harvatine IV ve Eric Towner’ın kurucusu olduğu olduğu Stoopid Buddy Stoodios isimli yapım şirketi üstlenecek. John Harvatine IV aynı zamanda serinin yönetmenliğini de üstlenecek.

Bölümleri 7-10 dakika uzunluğunda olacak ve sadece akıllı telefonlardan izlenebilecek Gloop World’ün 6 Nisan 2020’de, Quibi’nin yayın hayatına başlayacağı tarihte yayınlanması bekleniyor.