scarlett johansson’lı black widow filminden yeni fragman

scarlett johansson’lı black widow filminden yeni fragman


aksiyon doruklarda


Avengers: Endgame ile bir süre mola verdiğimiz süper kahraman dünyasının merakla beklediğimiz spin-off filmlerinden olan Black Widow’dan yeni fragman paylaşıldı.

Avengers: Endgame’i izleyen sıkı Marvel hayranları Tony Stark için büyük bir cenaze töreni düzenlenirken Black Widow için aynı durumun yaşanmadığını hemen fark etmişlerdi. Filmin yönetmenleri Russo kardeşler, bunun nedeni olarak Natasha’ya veda etmek için koskoca bir film gerektiğini açıklamıştı.

Scarlett Johansson ise yaptığı açıklamalarla filmin klasik bir Black Widow hikayesi olmayacağını, sadece Natasha Romanoff’un geçmişini anlatmayacağını ve tahmin edilenin aksine yüzeysel bir casusluk hikayesi olmayacağını açıklayarak merakımızı iki katına çıkarmıştı. İlk fragmanın Johansson’un açıklamalarını doğrular nitelikte olmasının ardından yeni fragmanla Black Widow beklentileri arttırmaya devam ediyor.

Cate Shortland’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Johansson’un yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz, William Hurt ve Florence Pugh gibi dikkat çekici isimler var. Saydığımız bütün bu isimler filmde Romanoff ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkıyor ve kötü adamlara karşı bizim tarafımızda yer alıyor.

İşte Marvel Stüdyoları’nın 2020 yılına ilk hediyesi olacak ve 1 Mayıs’ta vizyona girecek Black Widow’un yeni fragmanı: